KONKURS

KONKURS

Når en virksomhed ikke kan betale sine kreditorer, efterhånden som deres tilgodehavende forfalder, er der risiko for, at en af kreditorerne ønsker at begære virksomheden konkurs.

Dette kan skabe usikkerhed for virksomheden, dens indehavere, medarbejderne og samarbejdspartnere, hvorfor det er derfor vigtigt at finde en løsning på betalingsproblemerne inden det er for sent.

Vi fungerer som kurator, hvilket vi har stor erfaring med og arbejder for at sikre en så effektiv og hurtig behandling af de enkelte konkursboer som muligt.

Herudover bistår vi også kreditorer med indgivelse af konkursbegæringer mod skyldnere og anmeldelse af krav i konkursboer. Derudover rådgiver vi om omstødelses- og erstatningssager anlagt af et konkursbo med henblik på at få omstødt dispositioner foretaget inden konkursen.

Endeligt bistår vi virksomheder, der trues med en konkursbegæring. Der er flere krav, der skal være opfyldt for at kunne få erklæret en virksomhed konkurs, og det er vigtigt at søge rådgivning herom hurtigst muligt for om muligt at afværge konkursen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.