Ny partner hos ORATO advokater pr. 1. oktober 2021

Advokat Anders Rynkebjerg indtræder som den fjerde partner i ORATO advokater P/S pr. 1. oktober 2021 og bliver dermed kollega til partnerne advokat Mette Bjørndal, advokat Axel Lund og advokat Kirstine Rechnagel.

Anders Rynkebjerg indtræder i fællesskabet sammen med to kolleger, herunder Michala Sigsgaard Juul, der modtager sin beskikkelse som advokat den 9. oktober 2021. Begge har specialiseret sig inden for familieretten og dødsboer, og vil kunne bistå ORATO advokaters klienter fremover med alle typer familieretlige sager som fx skilsmisser, bodelinger, børnesager, testamenter, ægtepagter samt dødsboer. Herudover er advokat Anders Rynkebjerg en af Danmarks førende advokater inden for leasing, særligt vedrørende leasing af kopi- og printudstyr, hvor han kun repræsenterer leasingtagere. ORATO advokater udgør derefter samlet 12 personer, heraf 7 jurister.

”ORATO advokater har gennem de godt to år, vi har eksisteret, oplevet en stor interesse og vækst på grund af vores anderledes tilgang til at drive advokatforretning. Mange – både klienter og samarbejdspartnere – synes det er spændende, at man kan drive en værdibaseret forretning som advokat.

Vi får både en god partner socialt, og en partner som fagligt kan tilføre os tyngde inden for familieretten, som vi ikke tidligere har haft mulighed for at fokusere på. Vi er glade for at kunne tage imod tre kolleger, som køber ind på vores værdier og som vil kunne bistå vores kunder på familieretten”, siger Kirstine Rechnagel.

ORATO advokater afholder senere på året reception til festligholdelse af den forøgelse af forretningen, som ORATO advokater har oplevet i år.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.