ORATO advokater P/S søger advokatsekretær

ORATO advokater P/S søger advokatsekretær

Vi vækster og vækster og er derfor blevet flere advokater – så nu savner vi yderligere en dygtig sekretær!

ORATO er centralt beliggende i Roskilde, og vi er en del af byen. Kontoret er præget af god stemning med fokus på høj kvalitet i arbejdet og et uformelt arbejdsmiljø. Kig gerne ind på vores hjemmeside for at se, hvem vi er (https://orato.dk/).

Det faglige

Har du faglige kompetencer indenfor selskabsret (stiftelse, virksomhedsoverdragelse, omstrukturering) og procesret (håndtering af frister, indsigt i processens regler, håndtering af syn og skøn, selvstændig opfølgning på processen, voldgiftssager), og har du erfaring med opsætning af dokumenter/kontrakter og erhvervsret, og er du struktureret og omhyggelig/pertentlig med sprog og detaljer, så er du den kollega vi søger på det faglige område.

Det menneskelige

Vi er et værdibaseret kontor, som har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere selv tager ansvar og har frihed hertil, og hvor bæredygtighed fylder på mange planer. Derfor kræver jobbet, at du har lyst til og deltager i sociale aktiviteter og er rummelig, og at du en enig i vores værdier og vil med på en dynamisk rejse.

Vi ser ved og i ansættelsen konkret på dine talenter og understøtter, at du kan udnytte disse bedst muligt i samarbejde med kontorets øvrige talenter.

Så, opfylder du de faglige krav og kan du se dig selv i vores tilgang til arbejdslivet, så kan du være den kollega vi søger.

Arbejdstid: 30-37,5 timer/uge

Forventet tiltræden: Snarest muligt og senest 1. august 2022.

Løn: Efter kvalifikationer inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring mv.

Send en ansøgning til advokat Kirstine Rechnagel, kr@orato.dk. Ansøgningsfrist 22. maj 2022. Der vil løbende blive afholdt samtaler og endelig afklaring forventes hurtigt derefter.

Kirstine Rechnagel, advokat (H), partner

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.