ORATO advokater P/S søger en advokat eller erfaren fuldmægtig

Vi har travlt, og vi søger derfor en dygtig og ambitiøs advokat eller erfaren advokatfuldmægtig med interesse for selskabsret, fast ejendom og entrepriseret.

ORATO advokater er et moderne og forretningsorienteret advokatkontor beliggende i hjertet af Roskilde, som primært rådgiver små og mellemstore virksomheder. Vi har en uformel omgangstone, gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø med fokus på work-life balance.

Vi søger dig, som kan styrke vores team med gode teoretiske kvalifikationer og selvstændighed i opgavevaretagelsen. Da vi interesserer os for klientens forretning, er det også vigtigt, at du kan have fokus på klientens behov og finde frem til den rette løsning på et problem.

Din profil
Du er enten advokat med 0-3 års erfaring eller erfaren advokatfuldmægtig, og ønsker at arbejde et sted, hvor der er fokus på faglighed og personlig udvikling.

Som vores nye kollega kommer du til at bistå klienter med rådgivning om selskabsretlige og andre erhvervsretlige opgaver. Retssagsbehandling inden for entrepriseret og fast ejendom vil også udgøre en stor del af dit arbejde, og erfaring med dette er derfor et plus.

Du vil få et stort selvstændigt ansvar med egne sager, og du vil få rig mulighed for at gå i retten. Det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret med komplekse opgaver, samt at du har stærke kommunikations- og forhandlingsevner.

Vi lægger herudover vægt på nysgerrighed i forhold til opgaver, fleksibilitet og godt humør, da det er vigtigt for os, at det er rart at gå på arbejde.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle referencer bedes fremsendt til mb@orato.dk. Hvis du ønsker at vide mere om stillingen eller om ORATO advokater, er du velkommen til at kontakte advokat Mette Bjørndal på telefon 31263146.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2024 med tiltrædelse snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og annoncen vil blive taget af, når stillingen er besat.

Løn aftales individuelt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.